rudhen stocks

Over Stocks

 Stocks is een eenvoudig te gebruiken aandelen applicatie voor het Android platform. De eenvoud zit hem vooral in het prestatiescherm waar in één oogopslag de waarde en rendement van uw huidige portefeuille wordt getoond. Typisch iets wat je dagelijks wilt controleren zonder allemaal gedoe.

... gesimplificeerd

Om de eenvoud te bewaren houden we geen rekening met transactiekosten en dividenduitkeringen, noch vergelijken we uw investeringen met spaarrentes. Het gaat puur om het resultaat van uw aan- en verkopen en uw gave om het beter te doen dan de markt.

... maar wel volledig

Verder is de app wel volledig in staat om aan uw wensen te voldoen, zoals het bekijken van alle koersen, aankoop en verkoop transacties en tonen we uw langere-termijn beleggingsresultaat.

Database export/import

De transactiedatabase kan worden geëxporteerd en later weer worden ingelezen. Erg handig voor als u meerdere Android toestellen hebt.

Shop

Donaties kunnen worden gedaan via onze ingebouwde shop net als het verwijderen van advertenties.

Wat nog komen gaat...

In een volgende versie ondersteunen we ook nog notificaties waarbij u desgewenst een berichtje krijgt wanneer een fonds boven of onder een bepaalde koers komt. Als er nog andere wensen zijn, aarzel dan niet met het sturen van feedback.

Succes met uw investeringen !


Download ons via de Google Play storeOordeel zelf en wordt ook een tevreden Stocks gebruiker.

Voor meer informatie neemt U hier contact met ons op.